Гра Поцілунок з Періс Хілтон

    Ігри » Ігри поцілунки - грати онлайн безкоштовно! » Гра Поцілунок з Періс Хілтон
    Оцінка: 852 очок, Голосів: 206

    Опис Гри:

    У справжньої принцеси гламуру і стилю - Періс Хілтон, дуже багато прихильників, і варто їй з'явитися в будь-якому людному місці або клубі, як її починають оточувати фанати і шанувальники її краси. І все намагаються поцілувати її хоча б разочок.

    Така популярність стала для нашої зірки справжнім кошмаром, адже такої кількості бажаючих поцілувати її - вона просто не витримає.

    Пропонуємо вам захистити бідну і втомлену від нав'язливих фанатів Періс у нашій захоплюючій і яскравій грі "Поцілунок з Періс Хілтон" провести час з бой-френдом.

    Наша героїну - Періс Хілтон вирушила в парк на атракциони щоб відпочити з черговим бой-френдом. І коли вона хоче поцілувати свого молодого чоловіка, у неї летить порожня пляшка з-під кока-коли. І здається цьому немає кінця.

    Вам необхідно допомогти бідній Періс Хілтон і на кінець-то дати цим закоханим голубкам поцілуватися.

    Захистіть бідну парочку від літаючих в них пляшок і вони ніколи не забудуть вашу доброту і будуть вам дуже вдячні і вдячні все своє життя.

    Ми віримо що у вас обов'язково все вийде і з вашою допомогою нашим героям вдасться провести запланований вечір і на кінець-то поцілуватися.

    Бажаємо вдалого проходження нашої гри "Поцілунок з Періс Хілтон".

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам