Гра Поцілунок на ніч

    Оцінка: 1127 очок, Голосів: 265

    Опис Гри:

    Уявіть собі ситуацію: ви і ваша прекрасна і кохана дівчина провели разом просто незабутній романтичний вечір, але прийшов час розлучатися. Як же краще всього подякувати прекрасній супутниці за чудово проведений час?

    Ну звичайно ж це поцілувати її дуже пристрасно і незабутньо! Тим більше, що вона зовсім не проти ваших вдячних поцілунків, і навіть можна сказати мріє про них.

    Але ось біда, вам постійно хочуть перешкодити випадкові перехожі, дуже цікаві сусіди похилого віку, і звичайно ж, розгніваний тато з рушницею на перевагу і дуже розлючена мама, яка криком вимагає повернення вашої коханої додому негайно. І навіть дворняжка в будці, і той обурений вашими спробами поцілувати його улюблену господиню. Погодьтеся, дуже напружена ситуація, яка зовсім не підходить для довгоочікуваного пристрасного поцілунку. Але робити нічого!

    Перевірте, чи вистачить у вас сміливості виконати задумане вами і нарешті поцілувати вашу прекрасну кохану дівчину до того, як вона буде змушена повернутися додому із-за розлючених батьків.

    Поспішіть, адже часу залишилося зовсім мало, і ваша супутниця може ось-ось втекти в будинок і ваш план буде абсолютно провалений, а ваша кохана буде дуже розчарована.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам