Гра Зоряні поцілунки

    Оцінка: 750 очок, Голосів: 183

    Опис Гри:

    Хто з нас не чув чи хоч раз не бачив Леді Гагу. Ця співачка заворожує і дивує всіх оточуючих свої епатажем, іноді її вбрання ну просто унікальні - як наряд зі свіжого м'яса! Це ж дуже несподівано. І саме завдяки її епатажу, вона стала однією з найбільш популярних і бажаних співачок сьогоднішнього поп світу.

    Сьогодні ми пропонуємо унікальну можливість не відходячи від вашого девайса пристрасно і вірите поцілувати саму власницю сердець від малого до великого по всій планеті неперевершеною Леді Гагою. І як завжди, зірку оточують величезні натовпи папараці, від фотокамер яких, ну просто не можливо сховатися. Для того щоб поліпшити момент поцілунків з поп-дівою, вам доведеться пильно стежити за поведінкою оточуючих і як тільки всі навколишні відвернуться або переведуть увагу на якусь іншу жертву - вам необхідно діяти блискавично. Не втрачайте часу дарма, дивіться за оточуючими вас людьми і не втрачайте жодного моменту для того щоб поцілувати вашого кумира.

    Ми впевнені, що ця гра подарує вам багато позитивних емоцій, і обов'язково підніме ваше настрій. Адже, коли у вас ще буде така можливість, щоб поцілувати саму Леді Гагу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам