Гра Макіяж Леді Гаги

    Оцінка: 1065 очок, Голосів: 248

    Опис Гри:

    Сучасний світ має і своїх сучасних героїв. І нехай наші бабусі не розуміють наші захоплення настільки дивним особами як Леді Гага або навіть хрестяться при вигляді її костюмів, але все ж, мистецтво сучасного креативу для популярності вимагає неймовірної фантазії і креативу, для того щоб зірка стала знаменитою і впізнаваною.

    Крім того, вже отриману популярність цієї зірки необхідно постійно підживлювати все новими і новими оригінальним і іноді просто шокуючими образами.

    Ось і в нашій грі "Макіяж Леді Гаги" вам знадобитися вся ваша уява і фантазія адже вашою клієнткою сьогодні буде сама королева поп-музики Леді Гага. А це не проста поп-співачка, з стандартними гламурними довгими локонами і губами-бантиками!

    Її макіяж, це завжди бездоганна творіння візажистів та стилістів, він особливо яскравий і мега-мега креативний. Він доповнює і створює завершений образ до її неймовірних костюмів і вбрання.

    Зможете зробити щось схоже таке ж незвичне і мега креативне як дорогі гримери та стилісти Лід Гаги? Тоді вперед, приступайте і творіть свої нові і супер унікальні образи для популярної у всьому світі співачки. Ми впевнені що у вас все обов'язково вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам