Гра Макіяж і зачіска у вигляді їжі

    Ігри » Ігри Макіяж для дівчаток - грати онлайн безкоштовно » Гра Макіяж і зачіска у вигляді їжі
    Оцінка: 1300 очок, Голосів: 312

    Опис Гри:

    У сучасному світі широкий вибір різноманітних зачісок, яким не перестаєш дивуватися. Особливо вразила всіх зачіска Леді Гаги, в яку додавали навіть м'ясо! Ну це могла зробити тільки епатажна артистка.

    Якщо ви хочете відволіктися від сірих буднів і перестати бути занадто серйозними або перевірити свою фантазію на наявність в ній епатажних образів, ми пропонуємо вам спробувати ваші сили в нашій новій і дуже захоплюючій і цікавій грі "Макіяж і зачіска у вигляді їжі". Наша героїня "тістечко" або дівчина-ананас гарантовано змусить вас посміхнутись.

    Серед наших традиційних зачісок у віртуальній грі зустрічаються навіть дуже екзотичні варіанти, такі як вузлик з справжніх спагеті, хвостики-манти, коса з креветок, кучері які заколоті паличками для суші, і безліч інших милих екзотичних варіантів.

    До цих екзотичнх зачісок вам необхідно підібрати цілком звичний одяг і зробити класичний мейк-ап. Результат, який у вас вийде повинен бути дуже незвичайним і оригінальним, пам'ятайте це, коли будете поєднувати всі запропоновані вам в грі варіанти. Спробуйте, у вас все обов'язково вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам