Гра Макіяж для церемоній

    Оцінка: 1737 очок, Голосів: 400

    Опис Гри:

    Всі події в світі зірок, такі як вручення однієї з найвідоміших у світі музичних премій - подія дуже непересічна. І все персони, які є на такого роду події, повинні виглядати в найкращому вигляді, бути в модних нарядах і стильних але не подібних.

    Ідеальна зачіска для таких мега подій, дуже розкішне та унікальне в своєму роді вечірня сукня, а так само бездоганний макіяж і оригінальний мейк-ап - нічого недбалого не повинно бути відмічено в зірці, все досить спрощено і в деякому роді навіть нуднувато. Але правда, бажано не захоплюватися і не кидатися в крайнощі, і не нагадувати своїми модним рішеннями і зовнішнім виглядом різнобарвну веселку чи новорічну ялинку.

    Якщо ви впевнені у ваших професійних можливостях, або ж бажаєте спробувати протестувати вашу фантазію, тоді вперед! Наша віртуальна героїня гри вже зачекалася вас і вже неабияк нервує. Адже час премії вже на носі, а вона зовсім не готова до виходу на червону голівудську доріжку.

    Вперед до виконання ваших бажань як стиліста і професійного візажиста. У вас все обов'язково вийде в самих найкращих проявах.

    Тільки пам'ятайте всі правила червоних доріжок, щоб ваш макіяж не зганьбив нашу героїню гри.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам