Гра Вантажний Потяг: Дерев'яні Коробки

    Ігри » Ігри Поїзда » Гра Вантажний Потяг: Дерев'яні Коробки

    Опис Гри:

    Гра Вантажний Потяг відкриє для тебе всієї таємниці функціонування залізної дороги. Сьогодні ти зможеш побувати в ролі машиніста, який працює в кабінці вантажного складу. Серед вантажів – різні дерев'яні коробки. Що саме ти перевозиш – це таємниця, покрита мороком. З іншого боку, тобі це знати взагалі не потрібно, адже головне завдання гри полягає в тому, щоб просто виконувати свою роботу і насолоджуватися ігровим процесом.

    Отже, поговоримо про управління грою. Керувати поїздом дуже легко. Для цього потрібно всього лише озброїтися комп'ютерною мишкою, виставити курсор в потрібне місце, і підвести до цієї ділянки поїзд. Зверни увагу, що, оскільки дорога неймовірно складна, не виключено, що ти довезешь вантаж у цілості і схоронності. Звичайно, робити це зовсім небажано, але якщо таке вже трапилося, намагайся, щоб збиток був мінімальний.

    Вперед очікують горби, ями, поламані ділянки залізниці та інші складності, що ти неодмінно повинен подолати, незважаючи ні на що. Тільки терпіння і грамотне побудова стратегії можуть врятувати тебе сьогодні. Діяти доведеться на восьми різних левелах, після проходження яких ти отримаєш масу задоволення і позитивних емоцій.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам