Гра Поїзда: Шалений Управління

    Ігри » Ігри Поїзда » Гра Поїзда: Шалений Управління

    Опис Гри:

    У грі Шалений Управління Поїздом ти побачиш не тільки всі нюанси управління складом, але і дізнаєшся, як це складно, особливо якщо потрібно вести поїзд по жахливих дорогах. А саме такий шлях тебе і чекає. Пагорби, вибоїни, ями, поламані ділянки шляхів і багато чого іншого побачиш сьогодні ти. Так що буде весело – берися!

    Врахуй, що сьогодні ти перевозиш неймовірно важливий вантаж – людей. А люди, як відомо, віддають перевагу м'яке і плавне пересування, тому ніяк не можна допустити, щоб хоча б одна людина виявив обурення в твою сторону. В іншому випадку, слідуючи правилу, що покупець завжди правий, пасажир може відмовитися від сплати за квиток. А якщо всі пасажири надійдуть подібним чином? То-то ж, ти можеш залишитися з носом.

    Ті гроші, які отримані від задоволених пасажирів, треба ще направити у вірне русло. Наприклад, ти можеш поліпшити поїзд, дорогу, окремі вагони. Коли у тебе накопичиться достатня кількість грошей, ти можеш навіть дозволити купити собі новий склад. Але все потихеньку та помаленьку, адже Москва теж не один день будувалась. Так що роби поступово, послідовно і уважно, щоб вийти переможцем.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам