Гра Покрокова Стратегія: Душі Хрестового Походу

    Ігри » Ігри Покрокові Стратегії » Гра Покрокова Стратегія: Душі Хрестового Походу

    Опис Гри:

    У грі Безсмертні Душі Хрестовий Похід ти потрапиш ніби в світ таких геймів, як Файнл Фентезі і Пазл Квест. Так, ця іграшка поєднує у собі моменти інших ігор, проте вона має і свої особливості. Які саме? Починай грати, щоб якомога швидше зануритися в світ, де тобі на кожному кроці доведеться думати, як виплутатися з тієї чи іншої ситуації. І всі ситуації будуть неймовірно складними і важко вирішуваними.

    Отже, ця гра – рольова. Тут треба стежити за завданнями, які будуть надходити від керівництва. Завдання будуть полягати в тому, щоб, наприклад, знищити монстра або вбити зомбі. Найцікавіше – ти граєш за вампіра. Так, саме таке іноді трапляється, коли темні сили воюють зі своїми побратимами. Або ж навпаки – вампір зайняв позиції білих сил. Як би там не було, буде цікаво. Приєднуйся!

    Сюжетна лінія неймовірно цікава та інтригуюча. Сюжет поширюється по всьому місту. Зустріч з тим чи іншим ворогом буде проходити в новому районі місцевості. Кожен крок тут таїть у собі неприємності й небезпеки. Твоя мета – перетворити вампіра в найсильніша істота віртуального світу. А для цього можна застосовувати будь-які засоби.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам