Гра Розмалюй Єдинорога

    Оцінка: 733 очок, Голосів: 182

    Опис Гри:

    Старі добрі розмальовки. За цим заняттям можна провести дуже довгий час - доки не закінчиться розфарбування.

    Пропонуємо вашій увазі онлайн розмальовку гру "Розмалюй Єдинорога". Розфарбовувати це милу казкову тварину суцільне задоволення. На картинці відображено все те, що так обожнюють маленькі творчі дівчатка.

    Тут у вас або вашої дитини, є можливість розфарбувати маленьку гарненьку ляльку в надзвичайно красивому й ошатному платті, довгоногого єдинорога з пишною і дуже красивою гривою, улюблені всім чарівні ромашки, а також гілочки з листочками.

    Все це різноманітність персонажів і елементів картинки, ви можете розфарбувати на ваш розсуду і багату фантазію. Ви можете експериментувати з різними квітами на платті ляльки. Крім усього, ви маєте унікальну можливість дотримуватися традиційного розподілу кольорів на картинці, а можете і побешкетувати в своє задоволення. Як приклад, можна зробити листя на гілках дерев блакитними, фіолетовими, розовими, а гриву загадкової казкової тварини - зеленою. І не забудьте про волосся дівчинки. Йому також необхідно вибрати оригінальне забарвлення. Можна зробити його навіть смугастими - червоно-салатовими! Ми впевнені, що вам буде дуже цікаво грати в цю гру.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам