Гра Ресторан у Техасі

    Ігри » Ігри Ресторани » Гра Ресторан у Техасі

    Опис Гри:

    Гра Дженніфер Роуз Салон в Техасі – це історія, яка розповідає про дівчину, ім'я якої вже прозвучало в назві гейми. Наша героїня вирішила відкрити ресторан в рідному місті. Але подумати мало, потрібно починати діяти. А роботи тут – ліс дрімучий.

    Отже, Дженніфер не знає, за що братися. Відомо одне – перший час дівчина буде виконувати роль офіціанта сама, тому що ще нікого не знайшла на цю посаду, та й грошей не так багато, щоб платити комусь оклад. Та й логічно це – нехай Дженніфер для початку сама на собі відчує, як це – бути офіціантом, щоб потім вона могла вміло і компетентно керувати своїми підлеглими.

    Пам'ятай про головне правило – постійно бути в гарному настрої. Адже погодься, що відвідувач приходить у кафе не для того, щоб дивитися на сумне обличчя обслуговуючого персоналу. Так, смачно поїсти це теж ключовим моментом є, однак і людське ставлення також важливо. Стань найкращим офіціантом в світі, щоб збільшувалася кількість відвідувачів щодня в геометричній прогресії. У тебе обов'язково все вийде!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам