Гра Ресторан Майамі

    Ігри » Ігри Ресторани » Гра Ресторан Майамі

    Опис Гри:

    Маямі – це місце тепла, сонця, світла. Гра Ресторан в Маямі запрошує тебе розділити радість перебування в такому чудовому місці! Головна героїня гейми – дівчина на ім'я Ребекка – дуже любила завжди добре поїсти. Така звичка вилилася їй досить прибуткова справа. Дівчина змогла відкрити свій власний ресторан. Ти повинен допомогти їй в цій справі!

    Фішка гри полягає в тому, що тут ти можеш заробляти реальні гроші. В кінці кожного рівня будуть підбиватися підсумки, в результаті чого ти зможеш дізнатися, скільки заробив. І – вуаля – кожна зароблена копійка буде витрачена тут же, на поліпшення ресторану. А тобі тільки того і треба, адже платоспроможних відвідувачів багато не буває, чи не так?

    Отже, перше правило кожного офіціанта говорить про те, щоб бути доброзичливою людиною, усміхненим і завжди перебувати у відмінному настрої. Це – запорука отримання хороших чайових. Ну і, звичайно ж, кухня тут грає далеко не останню роль. Проте це вже турбота кухарів, а твоє завдання полягає виключно в обслуговуванні гостей, надання їм максимум уваги та продукування всього можливого, щоб відвідувачі поверталися сюди знову і знову.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам