Гра Створи Свого Робота-Гіганта

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Створи Свого Робота-Гіганта

    Опис Гри:

    Гра Роботи Гіганти пропонує тобі стати на час конструктором. Це дуже цікава гра з творчим ухилом. Справа в тому, що тобі доведеться самостійно створити робота, своїми руками, а також мізками – куди ж без них?

    Починай зверху, поступово переходячи в нижні частини тіла робота. Зверни увагу, що тут ти можеш робити практично все що завгодно. Наприклад, можна оснастити робота вогнеметом, який буде знаходитися... у лівій нозі! Або ж гармату можна примастерить до голови. Як завгодно. Головне, приділити належну увагу кожній частині тіла робота.

    А далі тобі доведеться відправитися в далекий шлях. Так що всі твої старання обов'язково принесуть щастя в майбутньому. Адже тебе чекають битви. Проти твого робота вийшли на стежку війни різні супротивники. Бій буде проходити на різних територіях, включаючи центральну частину міста, в лісі і навіть на море.

    Подумай, який чіпсет ти б хотів мати в першу чергу. Є вогненний чіпсет, а є чіпсет, який забезпечить тобі ефективне напад на ворога. Також є швидкісні і захисні чиппсеты. Те ж саме стосується зброї, якого тут представлено досить багато, серед якого можна відшукати і меч знаменитого короля Артура. Вибери, що тобі більше підходить по духу, і починай бій. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам