Гра Салон краси: стильно і практично

    Оцінка: 1080 очок, Голосів: 260

    Опис Гри:

    Ласкаво просимо в жорстокий світ реальної краси, яка вимагає величезних зусиль і жертв. Де клієнткам на процедурах доводиться кричати від нестерпного болю. Не вірите? Давайте разом перевіримо.

    Пропонуємо переконатися в цьому, погравши в нашу гру "Салон краси: стильно і практично ". Вам необхідно спробувати пройти випробувальний термін і влаштуватися на постійне місце роботи в кращий салон краси вашого міста. В який ходять всі ваші знайомі і сусіди. Але необхідно врахувати наступне, вам доведеться робити всю роботу, не перебираючи. Від нешкідливих стрижок і масажу до дуже неприємної процедури депіляції. Так, так. Саме депіляція. І таки так, від таких процедур ваші клієнтки будуть змушені кричати і ридати. Адже це так боляче, що по-іншому не виходить.

    На жаль, чим більше ваші клієнтки залишаються незадоволеними, тим менше у вас шансів отримати цю роботу і гроші за обслуговування. Такий закон бізнесу.

    Якщо вас не злякають крики ваших клієнток і ви дуже сильно хочете отримати таку роботу, тоді вперед, почніть грати і ви перевірите на що ви здатні. Чи витримають у вас нерви від нестерпних криків бідних клієнтів при процедури депіляції.

    Ми віримо що у вас все вийде, адже ви вже не новачок у цій справі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам