Гра шутер від першої особи: Приховані стрілки

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра шутер від першої особи: Приховані стрілки
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Що ви скажете про такий популярному жанрі комп'ютерної гри як багатокористувацький шутер? Замасковані Стрілки – для вас, якщо вам подобаються стрілялки і ви не любите самотність. Чому б не запросити друзів зіграти разом з вами? Ми зможете позмагатися, хто з вас крутіше і сильніше в онлайн-іграх. В цьому і весь фокус – посварившись і будучи суперниками в онлайн-грі, ви ніколи не зможете зіпсувати стосунки в реальному житті. А це найголовніше – адже те, що відбувається на моніторі комп'ютера ні в якому разі не можна переносити в реальний світ. Зрештою, навіщо тоді потрібні онлайн-ігри?

    Замасковані Стрілки пропонують вам створити приміщення по своєму бажанню, де ви зможете обставити все так, як душі завгодно. Після чого приступайте до вибору зброї. Звичайно, щоб все було максимально чесно, бажано, щоб і у вас, і у ваших противників був однаковий вид зброї. Тоді програв не буде повний образ на вас, вважаючи, що вам допомогло виграти саме ваша зброя.

    З іншого боку – кожен учасник битви може вибирати те, що душі завгодно. І потім звинувачувати тільки себе в тому, що вибрали щось не те. Адже в житті нам часто доводиться робити вибір на користь чогось, а значить, потрібно вміти брати на себе відповідальність і відповідати за свої дії лише перед своєю совістю.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам