Багатокористувацька гра стрілялка: Червоний Тигель 2

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Багатокористувацька гра стрілялка: Червоний Тигель 2

    Опис Гри:

    Гра Red Crucible 2 – є класичним прикладом старої-доброї стрілялки, в яку люблять грати не тільки хлопчики, але й дівчатка. Чому б і ні? Онлайн 3d шутер по смаку багатьом!

    Ваше завдання – розбити армію супротивників. А вже способи ви можете вибирати які завгодно – на відміну від інших ігор, Red Crucible 2 не запрограмована на один-єдиний варіант вирішення проблеми, ви зможете коригувати ситуацію, як вам заманеться. Ну що, давайте почнемо грати.

    Для початку визначтеся, яку зброю вам більше до душі. Яке ефективно в боротьбі з противником і зможе покласти всіх за максимально швидкий період часу. Видів зброї в грі безліч, розробники постаралися на славу, пропонуючи багато варіанти пістолетів, автоматів та іншого. Подумайте, з чим швидше ви впораєтеся з пістолетом, або навороченним сучасним агрегатом з величезним радіусом дії. Звичайно, останній куди ефективніше у вашій битві, але ж можна щось переплутати, натиснути не на ту кнопку, і тоді постраждати можете ви самі. Нам би цього не хотілося, адже в разі програшу, гру доведеться починати з самого початку. І проходити всі етапи боротьби заново.

    З іншого боку, ви отримаєте безцінний досвід, який, ймовірно, стане в нагоді в майбутніх іграх, які штапмует Майнкрафт або інші відомі компанії.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам