Гра Контр Страйк: Червоний Тигель 2

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Контр Страйк: Червоний Тигель 2

    Опис Гри:

    Ласкаво просимо у світ цікавої стрілялки Red Crucible 2. Гра являє собою шутер, де ви самі зможете вирішувати, хто буде вашими союзниками, а хто виступить ворогом.

    Перед вами буде інтерактивна карта, на якій детально показано все, що відбувається в грі в даний момент. Ви повинні будете вибрати ту карту, розвиток подій якій вас приваблює найбільше. Після чого ваше завдання – створити команду, з якою ви і почнете бій.

    Гра популярна не тільки завдяки подібності з Контр Страйком, але і наявністю відмінною графіки. А найприємніше – це розвага не буде займати багато місця на вашому комп'ютері, тому що всі дії будуть відбуватися в режимі онлайн. Гру не потрібно завантажувати і встановлювати – для того, щоб почати бій, потрібно просто мати комп'ютер і доступ до Інтернету. Переконайтеся, що швидкість вашого Інтернету відповідна мережа не гальмує, інакше вам доведеться туго в грі. Все-таки графіка і наявність великої кількості учасників з різних країн світу...

    Не забувайте, що ви граєте не поодинці, а в команді, тому кожну свою дію потрібно координувати з іншими гравцями. Якщо цього не робити, вийде хаос, а він згубний для гри.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам