Гра Битва 4: Командний шутер від першої особи

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Битва 4: Командний шутер від першої особи
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Як на рахунок того, щоб запросити свого знайомого приєднатися до вас у захоплюючому командному шутере? Впевнені, серед вашого кола спілкування знайдеться парочка людей, які з задоволенням відгукнутися на вашу пропозицію, і зможуть позмагатися з вами силою і спритністю в який-небудь стрілялки. Так чому в який-небудь?

    Перед вами легендарна гра Combat 4, яка, як ви вже зрозуміли з назви, є офіційним продовженням серії ігор Combat. Продовження це доопрацьоване, осучаснене і точно не залишить байдужих.

    Якщо ви ще не стикалися з попередніми частинами ігор Combat, тоді саме час почати – адже скоро про цій грі стануть говорити ваші друзі, а ви будете почувати себе ніяково, не знаючи, як підключитися їх до розмови.

    Отже, можливості, які відкриються перед вами, вас приємно вразять. Багато ігри мають певний сюжет і конкретну розв'язку – розробники ніби заздалегідь вказують геймеру, як йому вчинити в тій чи іншій ситуації. Але тільки не Combat – тут ви самі вирішуєте, як бути. Ви самі будуєте арену, вибираєте колір команди і вступаєте в бій з противником. Тим більше, суперником виступить ваш близький друг, і напевно вам захочеться вразити його своїми якостями геймера.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам