Гра Шутер Контр Страйк: Спецназівці проти Військових

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Шутер Контр Страйк: Спецназівці проти Військових
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Напевно, варто говорити про закінчення одиночних ігор, які спритно витіснили багатокористувацькі шутери від першої особи в стилі Counter Strike. Справді, хто захоче рубатися в повній самоті з передбачуваним ботом, коли є можливість знайти собі реального супротивника, при чому з будь-якого куточка світу. Серверна мережа онлайн-ігор дуже потужна, тому геймеру нічого не варто вибрати собі союзників в команду і призначити кого-небудь своїм супротивником. Проти нього і вести боротьбу.

    Перед вами гра Прощай, Гуерра, яка представляє собою жанр класичної стрілялки. Якщо ви можете назвати себе шанувальників даного роду ігор, тоді ласкаво просимо в команду мільйони людей, яких гра вже встигла підкорити. Не вірите – почитайте відгуки на відповідних форумах в Інтернеті, де, до речі, багато людей шукають собі друзів і супротивників для гри.

    Правда, без знання англійської мови вам нема чого робити на подібних форумах – більшість геймерів використовують саме міжнародний мову для комунікації.

    Якщо ви вивчаєте англійську, така практика допоможе вам істотно просунуться в своїх досягненнях.

    Розробники ігор, знаючи про запити своєї аудиторії, підготували для вас величезний вибір зброї і боєприпасів – можна настрілятися досхочу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам