Гра шутер ужастик: 13 днів у пеклі

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра шутер ужастик: 13 днів у пеклі

    Опис Гри:

    Любите жахи? Напевно багато людей позитивно відповідають на це запитання, адже ужастики є одним з найпопулярніших жанрів фільмів і онлайн ігор. Про останніх поговоримо докладніше.

    Знамениті онлайн-ігри багатокористувацькі шутери з задоволенням звертаються до такого популярного жанру як жахи, і не прогадывают – юзери з задоволенням поринають у боротьбу з монстрами, інопланетянами, привидами. При чому, як правило, ніяких особливо страшних моментів в іграх не відбувається, просто наявність дивних істот вже є одним з явних характеристик даного виду ігор.

    Одним з яскравих представників жанру жахи є гра 13 more day in hell (тринадцять і більше днів у пеклі). Сама назва говорить про те, що любителі полоскотати нерви знайдуть тут свою віддушину.

    Жанр гри – класична стрелялка, яка дозволяє користувачем насолодитися улюбленим заняттям – стріляти по різних монстрам. Гра виконана в жанрі 3d, що говорить про гарну графіку, що дозволяє відчути те, що відбувається в реальному житті, настільки всі деталі промальовані і відмінно виконані.

    Якщо говорити про управління, нічим особливим розробники гри не здивували, що, в іншому, краще. Стандартні клавіші на клавіатурі W, A, S, D, які у любителів пограти в онлайн-ігри, особливо гонки, вже стерті до дірок, дозволяють головному герою переміщатися, а камера повертатися за допомогою миші.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам