Гра шутер: Спеціальна операція

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра шутер: Спеціальна операція
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Дуже багато онлайн-ігор, що описують діяльність нашої армії, розповідають про події Другої світової війни. Втім, в цьому немає нічого дивно – за останні роки армії проводили такі масштабні битви тільки в боротьбі з німецькими окупантами. Багато геймери задовольняються такими іграми, паралельно вивчаючи історію і захоплюючись подвигами своїх предків. Інші гравці, хоч і відносяться до цього періоду в історії з належною повагою, вважають, що суспільству потрібні ігри з більш сучасним зброєю. Незважаючи на те, що всі сили радянського союзу під час війни були пущені на розробку озброєнь, те, чим користувалися сучасники наших дідів і прадідів, було далеко від сучасних видів озброєнь.

    Тому геймери всі хащі стали вимагати ігри про військових операціях, але тільки в нашому світі. Щоб все було суперновим і дуже крутим.

    Однією з таких гра стала Операція Спеціальний Удар. Мова в ній йде про солдатів спецназу, яким був відданий наказ зміцнитися на блокпосту і не допустити ворожі сили на території. Звичайно, знищення також є частиною завдання.

    Зброя, яке було видано солдатам, якраз задовольняє всі запити. Якщо хто грає в стрілялки заради сучасної техніки, що тут він знайде свою віддушину.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам