Гра шутер стрілялка: На мушці, вибратися з бункера

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра шутер стрілялка: На мушці, вибратися з бункера

    Опис Гри:

    Уявіть, що ви опинилися в грі, дія якої відбувається у часи Другої Світової війни. В той час всі воювали, складно було знайти чоловіка або жінку, які б залишалися в стороні від дій, що розгорталися у світі. Ваш персонаж – не виняток. Ви воюєте за бік союзників, проти нацистських загарбників, фашистів, іншими словами.

    Але ви не простий солдат, а надсекретний розвідник. Ваше завдання – проникнути в бункер фашистів і роздобути там секретні документи, які допоможуть вашій армії значно просунутися вперед і, можливо, наблизять вас до перемоги.

    Відповідальна місія, чи не так? Розвідник повинен бути безшумним, щоб його ніхто не виявив. Але, на жаль, ви були помічені ворогами і тепер потрібно діяти швидко – забрати документи і тікати, щоб вас не піймали та не почали катувати.

    Звичайно, без стрілянини тут не обійдеться, декого з німців вам доведеться вбити. Війна на дворі, по-іншому жити не вийде. Але не забувайте про те, що вам потрібно відшукати заховані документи і пронести їх начальству. Тому паралельно зі стріляниною потрібно обшукати всі кімнати бункера і знайти те, що необхідно. Не забувайте, що ви знаходитесь у ворожому лігві. І на вас відкрита справжнісіньке полювання.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам