Гра Платформер: Один проти Агентів

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Один проти Агентів

    Опис Гри:

    У грі Один Проти Агентів тобі доведеться прикласти всі зусилля, щоб перемогти всіх ворогів. Дії гри розгортаються на ворожій території – в архіві противника. Від головного штабу надійшла завдання, що тобі потрібно проникнути в архів з метою забрати потрібні документи. Отже, гра почалась.

    Тобі потрібно переходити з рівня на рівень у пошуках потрібних папірців. Кожен левел символізує те чи інше відділення архіву. Як тільки в твоїх руках опиняться всі необхідні листочки, не варто зволікати, треба відразу ж шукати двері, що ведуть на свободу.

    Всі листочки заховані. Більш того, це місце охороняється. Так що чекай, що іноді на твоєму шляху будуть ставати агенти противника, які готові на все, лише б зберегти архів в цілості й схоронності. Відбивайся від ворогів – у тебе для цього є пістолет. Якщо ти не хочеш організовувати галасу, просто ховайся від супротивника, щоб той тебе не помітив. У будь-якому випадку, не залежно від обраної тобою стратегії, завдання не змінюється – потрібно зібрати всі документи, за якими ти і був посланий сюди.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам