Гра Стрілялка шутер: Вбивати зомбі

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Стрілялка шутер: Вбивати зомбі
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Вже не знаємо, чим так приваблюють зомбі масову аудиторію людей. До цих тварюк, які зайняті лише пошуком людських мізків для поїдання, багато відчувають приємні почуття. Звідси і популярність ігор про зомбі. А там де є попит, там є і пропозиція – зустрічайте нову гру, Вбиваючи Зомбі.

    Назва нехитре, зате повністю відображає всю суть: ви опинилися не зрозумій де, кругом зомбі. От і все.

    Але не варто думати, що грати в гру так само просто, як і зрозуміти суть сюжету. Звичайно, вашого персонажа буде видано деяке зброю, але він буде знаходиться один, а зомбі буде багато. Добре, що зомбі в силу своєї інвалідності, не можуть рухатися по прямій траєкторії, а значить, у вас є деяка перевага.

    Крім того, у більшості геймерів є мозок, а це означає, що вони можуть обмірковувати свої наступні кроки і дії, а значить, все не так погано, як могло б здатися на перший погляд.

    Управління в грі так само невибагливий, як і її сюжет укупі з описом. Нічого нового ви для себе відкриєте, але адже чим простіше управляти персонажем, ніж вправніший вона буде. Це доведено вже давно – нема нікого гіршого, ніж геймер, який заплутався в кнопках, і тикає по всьому потрапило без розбору.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам