Командна гра стрелялка в космосі: Еволюція

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Командна гра стрелялка в космосі: Еволюція

    Опис Гри:

    Науково-фантастичний FPS Еволюція Мультиплеер – дуже популярна онлайн-гра, в якій ви зможете проявити себе в якості досвідченого стрільця. Та що там стрілка – вам на вибір пропонується така кількість різної зброї, що тут навіть можна розгубитися від несподіванки. Але головне-вибрати те, чим ви зможете управляти, інакше потім звинувачувати за неправильний вибір зможете лише себе. А подібні помилки в грі FPS Еволюція Мультиплеер коштують дорого, скоріше всього, все закінчиться програшем, якщо не підготуватися до гри як слід.

    Отже, давайте розберемося, яку зброю нам пропонують розробники гри, дізнаємося його сильні і слабкі сторони, і подивимося, де і як воно може бути нам корисним.

    Бойовий ніж – зброя досвідчених кілерів. Справа в тому, що бойовий ніж передбачає максимальний контакт з жертвою вбивці. Іншими словами, до потенційній жертві потрібно підійти максимально близько, а це може бути небезпечно.

    Пістолет – стандартне зброя, присутнє практично у всіх іграх-стрілялках. І не даремно, пістолетом просто управляти, можна стріляти з відстані, але є і мінус – потрібна влучність і знання всіх вразливих людських точок.

    Оптична гвинтівка може ще більше віддалити вас від жертви. Але як і у випадку з пістолетом, тут теж потрібна влучність.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам