Гра пригоди Скубі Ду

    Ігри » Ігри Скубі Ду » Гра пригоди Скубі Ду
    Оцінка: 611 очок, Голосів: 151

    Опис Гри:

    Мультяшний герой Скубі Ду - завжди був шанувальником незабутніх пригод. У кожній серії мультфільму ми з великим захопленням і сміхом спостерігали за тим, як цей боязкий, але везучий пес, примудряється вибратися з найбільш небезпечних і несподіваних ситуацій.

    Для шанувальників цього завзятого пса Скубі створена гра квест "Пригоди Скубі Ду", де ви разом з чотирилапим персонажем і його вірним другом Шеггі, будете йти на зустріч новим захоплюючим пригодам.

    Вірні друзі вирушили довідатися і розслідувати обстановку і, як це часто буває, потрапили в несподівану пригоду. Для порятунку цієї нещасної пари друзів, вам необхідно буде колекціонувати різноманітні предмети і застосовувати їх за потрібною адресою. Для взаємодії з навколишнім світом, вам необхідно буде скористатися натисканням на клавішу пробіл.

    Коли ви підбираєте якісь речі, або просто більше ніж одну річ, вам необхідно буде натискати на клавішу Т для того, щоб змінити отримані вами предмети місцями щоб ви мали можливість використовувати потрібний вам предмет, вам необхідно натискати на клавішу пробіл на потрібному предметі.

    Гра дуже захоплююча і барвиста. Почавши грати в цю гру, ви вже не зможете зупинитися поки не пройдете її до кінця з вашою перемогою.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам