Гра Скубі Ду стрілялки

    Ігри » Ігри Скубі Ду » Гра Скубі Ду стрілялки
    Оцінка: 561 очок, Голосів: 143

    Опис Гри:

    Сьогодні наш мультяшний герой Скубі Ду знову виходить на стежку небезпечних і захоплюючих пригод. Але на цей раз нашому боягузові героєві дуже сильно пощастило, і він сів у засідці з дротиками і чекає на свого ворога, якому випало підніматися на кульках. Скубі Ду прийняв настільки зручне положення для полювання за черговими лиходіями, що тільки ваша точність прицілу і уважність зможуть допомогти головному героєві гри досягти успіху в цій захоплюючій і цікавій пригоді.

    Гра "Стрілялки Скубі Ду" - це дуже захоплююча і смішна гра, в якій вам необхідно стріляти дротиками які пролітають повз вас по цілям, а саме, по повітряним кулькам.

    В грі різні цілі будуть літати вниз на кулях, а вам, як справжньому професіоналу по грі в дротики, необхідно буде тріскати саме ці кулі, для того, щоб у вашій цілі не вийшло дістатися до землі. І якщо ви будете неуважними і пропустите навіть невелику кількість ворогів на землю, то ви програєте. Для управління вашоим героєм Скубі Ду, вам необхідно рухати мишкою.

    Результат даної гри повністю буде залежати від вашої уважності і швидкості дій. Чим швидше ви будете пробивати дротиками кулі, тим більше у вас буде шансів на перемогу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам