Гра офіціант Скубі Ду

    Ігри » Ігри Скубі Ду » Гра офіціант Скубі Ду
    Оцінка: 596 очок, Голосів: 150

    Опис Гри:

    Професія офіціанта дуже важлива і необхідна в нашому повсякденному житті. А якщо хороший офіціант, то він може отримувати дуже хороші чайові. Почувши це, наш веселий і не дуже сміливий герой Скубі Ду, вирішив спробувати свої сили в ресторанному бізнесі, попрацювати офіціантом, і заробити трохи грошенят на улюблену кісточку.

    Гра "Офіціант Скубі Ду" - це гра, в якій вам необхідно взяти на себе обов'язки і виконувати роль офіціанта у вашому ж ресторанчику. Вашими основними обов'язками буде зустрічати гостей вашого закладу і самим вказувати їм, за який стіл вони повинні сісти. Як тільки ваші гості сядуть за стіл і зроблять свій вибір у вашому меню, ви повинні будете почекати деякий час, поки шеф-кухар готуватиме замовлення, після чого ви повинні віднести їжу вашим клієнтам.

    Після того, як клієнт закінчити трапезу, він піде залишивши за собою брудний посуд і зароблені вами чайові.

    На кожному рівні гри у вас буде встановлена конкретна грошова оцінка, яку вам необхідно буде досягти для того, щоб ви змогли перейти на наступний рівень гри.

    Гра дуже зрозуміла і захоплююча. Чим краще ви обслужите відвідувачів, тим швидше ви зможете перейти на наступний рівень гри.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам