Гра Даша продавець

    Ігри » Даша Слідопит Ігри » Гра Даша продавець
    Оцінка: 983 очок, Голосів: 236

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам зіграти в нашу мультяшну і барвисту гру "Даша продавець" і відчути себе в ролі справжнього професійного продавця, який обслуговує своїх покупців на найвищому рівні.

    Гра "Даша продавець" - дуже цікава гра, в якій вам необхідно буде займатися розносом їжі вашим покупцям. У ваш казковий магазин будуть приходити дуже багато різноманітних казкових клієнтів, а вашою головною задачею буде вчасно обслужити їх і надати те, що вони хочуть в даний час.

    Щоб дізнатися у ваших покупців чого вони бажають, вам необхідно натискати на вашого клієнта як тільки він підійде до вашої героїні. Над головою відвідувача загориться хмарка, на якій буде підказка і вказівка чого саме даний покупець хоче. І цей предмет вам потрібно буде відшукати у вашому віртуальному магазині і принести замовлення клієнту.

    Після того, як замовлення буде вручено споживачу, він повинен розплатитися з вами, а ви отриману виручку повинні віднести до каси магазину. Такі дії потрібно виконати зі всіма відвідувачами вашого віртуального магазинчика і жодного з покупців не пропустити. І пам'ятайте, що ви повинні принести тільки те замовлення, яке було зазначено у хмарці над головою покупця.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам