Гра стрибки Смішариків

    Ігри » Ігри Смішарики » Гра стрибки Смішариків
    Оцінка: 1997 очок, Голосів: 474

    Опис Гри:

    Напевно для кожного з нас в дитинстві найулюбленішим заняттям були стрибки на руках наших батьків. Але часи змінюються і гри також. І тепер нам необхідно сприяти самим грандіозним стрибкам з улюбленими багатьма мультяшними героями смішариками. Вам необхідно буде виконати найскладніші і незвичайні стрибки головними героями Крихіткою і Їжачком. Ці безстрашні ерудовані смішарики якось примудрилися потрапити в бур'яни, і їм нічого не залишається, як з вашою допомогою здійснювати високі стрибки щоб вибратися з цієї неприємної пастки.

    За кожен вдалий і високий стрибок персонажами, вам будуть нараховуватися бали, а кількість балів буде прямо залежати від рівня здійсненого мультяшними героями стрибка. Саме тому, вам необхідно набратися багато сил і терпіння щоб кожен, надісланий вами в небо, смішарик, обов'язково зміг принести саме максимальну кількість очок.

    Не потрібно ні в якому разі прискорено і без обдумування відправляти смішарики в небо, так як ця необдумана дія, може істотно зменшити ймовірність доброго і результативного стрибка вашого героя.

    Приступайте до гри прямо зараз і допоможіть смішарикам що потрапили в біду, вибратися з бур'янів як можна швидше.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам