Гра День народження Смішарика

    Ігри » Ігри Смішарики » Гра День народження Смішарика
    Оцінка: 1835 очок, Голосів: 458

    Опис Гри:

    День народження - це один з найважливіших свят в житті кожного. Адже саме в цей день ви стаєте старшими і розумнішими ніж рік тому! А ще, в День народження, обдаровують вас багатьма подарунками, що вдвічі приємніше. І якщо в дитинстві кількість подарованих подарунків на День народження не дуже залежала від наших власних сил і можливостей, то вже прямо зараз ви можете допомогти значно збільшити число майбутніх подарунків для іменинників з мультфільму "Смішарики".

    Основним завданням в даній грі є те, що вам потрібно надувати повітряні кулі до того рівня, поки вони не зможуть зрівнятися з подарунками, які літають. І кожен з цих подарунків з вашою допомогою, може опинитися у ваших персонажів - смішариків. Від тієї кількості, яка вам вдасться назбирати і буде залежати загальний рахунок в цій грі, а також можливість подальшого продовження боротьби за збільшенням обсягів бажаних смішариками подарунків і таким чином, порадувати ваших улюблених персонажів з однойменного дитячого яскравого мультфільму про смішариків.

    Зробіть мультяшкам сюрприз прямо зараз і почніть збирати всі подарунки що ви побачите в грі. Іменинники смішарики будуть у справжньому захваті від такої кількості подарунків!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам