Гра Смішарики для дівчат

    Ігри » Ігри Смішарики » Гра Смішарики для дівчат
    Оцінка: 2433 очок, Голосів: 586

    Опис Гри:

    Для кожної дівчини важливо бути завжди на висоті і якомога краще виглядати. Не одну годину може провести модниця збираючись перед виходом, навіть за покупкою молока чи хліба. Краса вимагає жертв і часу. А для того, щоб цей процес займав якомога менше часу, потрібно мати або гарну подружку, або ж стиліста. Мультяшні герої з популярного мультфільму "Смішарики" також мріють бути стильними та модними.

    У грі для дівчаток Смішарики" вам необхідно буде допомогти Нюше підібрати правильний наряд, щоб виглядати надзвичайно. Вам не варто дуже сильно фантазувати в створенні стильного образу для смішарика Нюши, ви просто повинні допомогти героїні красиво, і при цьому швидко одягнутися.

    На початку гри вам буде надано один із зразків костюма, який вам необхідно буде зібрати в строго обмежений час. Не потрібно хвилюватися і турбуватися, якщо у вас з першого разу не вийде зробити все правильно. Зробивши всього декілька ходів ви з легкістю вивчите наданий в грі гардероб і легко і просто почнете справлятися з поставленим вам модним завданням.

    Якщо ви будете робити все правильно і при цьому будете дуже уважні, ви зможете пройти цю гру вже з першого разу, підібравши необхідні деталі костюма для вашої мультяшною героїні Нюши.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам