Гра Сонік для дівчат

    Ігри » Ігри Сонік » Гра Сонік для дівчат
    Оцінка: 883 очок, Голосів: 230

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам поєднати приємне з корисним в нашій новій грі "Для дівчаток" з головним героєм Соніком, і потренувати вашу уважність до деталей і оперативність прийняття рішень. Дана гра "Для дівчаток" являє собою гру, в якій вам необхідно особливо напружити свою уважність та скрупульозність до деталей. Адже вам доведеться знаходити декілька відмінностей між двома даними вам в грі картинками, які на перший погляд можуть здатися вам абсолютно ідентичними.

    Внизу ігрового майданчика буде розміщений лічильник решти відмінностей, тому вам не потрібно буде сильно хвилюватися і шукати скільки ще відмінностей доведеться відшукати і перейти нарешті на наступний рівень гри.

    Також, в нашій грі "Для дівчаток" будуть дуже милі і чарівні картинки, якими навіть спочатку захочеться помилуватися, але не потрібно відволікатися від основної вашої задачі і виконувати її дуже швидко і правильно, адже гра на час, а він в грі обмежений. Так що пам'ятайте про час, вмикайте свою уважність і можете приступати до нашої нової флеш-гри "Для дівчаток"! Вперед до самовдосконалення ваших умінь в дуже захоплюючій і барвистій грі "Для дівчаток".

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам