Гра Стикмен: Мисливець за Головами Напад

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Стикмен: Мисливець за Головами Напад

    Опис Гри:

    Гра Мисливець за Головами Напад пропонує тобі знищити всіх бандитів в місті. Гра розроблена за типом стрілялки, в якій ти побачиш багато стикменов. Якщо ти – фан такого жанру, неодмінно приєднуйся до дійства, яке вразить тебе до глибини душі. Адже сьогодні ти виступаєш на захист справедливості, а це значить, що удача завжди буде супроводжувати тебе.

    Щоб перемогти ворога, треба постійно стежити за апгрейдом зброї. Не втрачай такої можливості – як тільки побачиш, що можна прокачати рушницю, відразу ж роби це. В перервах між боями ти також можеш відвідати збройовий магазин, де купиш гранати. Чим більше зброї, тим більше шансів на перемогу. Як завжди, тут все залежить від тебе.

    Пам'ятай, що тобі самому доведеться перезаряджати зброю. Якщо ти не зробиш це вчасно, то ризикуєш опинитися без куль в самий потрібний момент. Зарядити рушниці регулюється за допомогою клавіші з літерою Р на англійській розкладці. Також не забувай в самих делікатних ситуаціях ховатися в затишних містечках – краще не піддавати своє життя небезпеці зайвий раз.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам