Гра Стикмен: Мисливець за Головами

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Стикмен: Мисливець за Головами

    Опис Гри:

    Гра Мисливець за Головами пропонує тобі приміряє дуже незвичайну професію – заняття, на честь якого названий гейм. Мисливець за головами – це, по суті, убивця, який нікого і нічого не боїться. На нього немає управи. З іншого боку, цей хлопець займається цілком благим справою – він знищує всіх бандитів в місті, зокрема представників мафіозних кіл, в той час як звичайних людей не ображає.

    Після того як ти коротко прочитав історію свого героя, запускай гру і починай діяти. Почати треба з озброєння. Серед зброї у тебе на даний момент є тільки гвинтівка снайпера, але і цього повинно бути цілком достатньо для знищення перших ворогів. Чим більше супротивників ти вб'єш, тим більші можливості для тебе відкриються. Тобто ти зможеш придбати ще кілька гвинтівок або ж прокачати ту, яку використовуєш.

    Перед тим, як тобі поставлять чергове завдання, гра видасть тобі інструкцію. Бажано ознайомитися з написаним, адже це – гарантія правильного виконання місії. Так що не лінуйся – найкраще бути озброєним не тільки традиційною зброєю, але і мати щось в запасах в інтелектуальному плані. Так що приділяй по декілька хвилин для вивчення інструкцій, і ти переможеш всіх ворогів, навіть оком не кліпнувши. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам