Гра Стратегія: Месники захищають вежу Старка

    Ігри » Ігри стратегії » Гра Стратегія: Месники захищають вежу Старка
    Оцінка: 386 очок, Голосів: 100

    Опис Гри:

    Вороги ніколи не змушують себе довго чекати. Інопланетні війська люблять робити замах на нашу планету. І врятувати ситуацію можуть тільки особливі люди... Месники стоять на захисті вежі Старка, а вороги будуть намагатися проникнути туди, щоб забрати засекречені розробки. Також ворог націлений на реактор, який може дати живлення величезній будівлі. Така штука точно зайвою не буде. Загалом, вам є що захищати.

    Треба буде максимально використовувати здібності команди, а не тільки їх фізичну силу, а також технічні новинки, які перевернули засоби оборони з ніг на голову. Спасибі за все можна сказати Залізній людині. У нього є охоронні гармати абсолютно різних моделей. Якась з них стріляє ракетами у ворога на солідній відстані, а інша може вистрілити блискавками, щоб вразити суперників фізично і морально.

    Загалом, які б види військ проти вас не виставили, тут знайдеться гармата на будь-який смак, щоб чинити гідний опір. Цікаво, чи зможуть вижити вороги хоча б годину, а дві? Турель, яку ви побудували, може стати ще краще. Спочатку вони, відверто кажучи, слабенькі. Але, переходячи на третій рівень, вони починають ховати в собі вликую міць. Апгрейдити їх доведеться, звичайно, за гроші.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам