Гра Стратегія: Оборона королівства

    Ігри » Ігри стратегії » Гра Стратегія: Оборона королівства
    Оцінка: 1760 очок, Голосів: 405

    Опис Гри:

    Стояти на сторожі і оборони королівства ніколи не було легко. Особливо, якщо ресури обмежені. Тільки досвідчені полководці можуть впоратися з подібними завданнями. Ворог іде на тебе з півночі. Ти повинен взятися за побудову оборонних споруд - іншого шляху вистояти і перемогти ворога немає.

    Кожен день на твоє королівство будуть наступати різні монстри, наводячи страх на всіх. Почни з казарм, де сидять воїни. Вони зможуть ненадовго зупинити просування ворога вперед. Це буде час, який можна використовувати для побудови оборонних укріплень. У ворогів на відстані будуть цілитися вежі. У грі представлено 3 види далекобійних вишок. Як тільки ти вийдеш на другий етап, зможеш підвищувати силу атаки цих башточок, а значить - ефективніше знищувати зухвалого ворога.

    Якщо супротивник підступить ну в дуже великій кількості, можна і потрібно застосовувати магію. З допомогою заклинань можна убити частину супротивників. Якщо твої солдати втратять сили і здадуть позиції, викликай підкріплення, не барися! Не забувай, що можна застосовувати метеоритний дощ, який завдає ну дуже серйозної шкоди ворогові. З неба починають падати валуни, під якими гинуть монстри, наступаючі на твоє королівство. Вишки потрібно буде будувати по всьому шляху.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам