Гра Друзі з Цибулею проти натовпу Зомбі

    Ігри » Ігри Стрільба з Лука » Гра Друзі з Цибулею проти натовпу Зомбі

    Опис Гри:

    Гра Друзі проти Зомбі неймовірно страшна. Товариші, які просто обожнюють фільми жахів, при перегляді чергового хорору пропустили важливе повідомлення по новинам. А в цьому повідомленні йшлося про те, що настав час Апокаліпсису. Як виявилося пізніше, друзі навіть не помітили, що місто, в якому вони проживають, вже кишить зомбаками. Найцікавіше, що серед нормальних людей залишилися один тільки хлопці – всі інші мешканці вже уражені інфекцією, а тому вони вже перетворилися на живих мерців.

    Перше, що хлопці зробили, так це вибігли за межі будинку, щоб побачити все власними очима. Відразу ж вони пошкодували про таке рішення, тому що їх погляду постала жахлива картина. Напевно, ти можеш собі уявити, що в той час діялося на міських вулицях.

    Друзі, недовго думаючи, взялися за спорудження барикад. На їх думку, це єдине спасіння, яке, хоч і не знищить ворогів, так хоча б захистить їх від зомбі. Трохи пізніше товариші роздобули арбалет, а потім вже і навчилися керувати цією штукою. Тепер хлопці знаходяться в затишному місці, з якого найбільше зручно вражати супротивників. Допоможи їм вистояти в такій страшній ситуації як можна більше часу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам