Гра стрілялка на двох: Погана зброя 3

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка на двох: Погана зброя 3
    Оцінка: 256 очок, Голосів: 73

    Опис Гри:

    Це не іграшка, а сама справжня м'ясорубка, особливо якщо мова заходить не про тренувальному забігу, а битві з цим ворогом. Гра ділиться на кілька режимів, у кожному з яких гравець може проявити свої сили. Так, перший режим, який називається CHALLENGES пропонується в якості тренування. З його допомогою ти можеш відчути себе крутим гангстером, який збирається на небезпечне завдання, але для цього вирішив згадати основні навички використання зброї. Тобі доведеться пересуватися по дерев'яних платформ, намагаючись не впасти вниз, збирати виникають то там, то тут трофеї, і не забувати озиратися, так як періодично на платформах будуть з'являтися нерухомі манекени. Вони тут для того, щоб наш головний герой не розгубився і відкрив вогонь, коли на його шляху виявляться більш реальні противники. Щоб здійснити постріл, натисни букву Z, втім, гра сама підкаже тобі, як діяти.

    Коли тренуватися набридне і захочеться самого справжнього м'яска, переходь на інший режим під назвою CAMPAGN, тут місія виглядає більш реальною і є дуже вагомою. Битви відбуваються не на життя, а на смерть. Озброєні вороги не тільки палять в тебе з автоматів, але й усіляко намагаються скинути з платформ – єдиної твердої землі під ногами. Відповідай їм також пострілами або закладанням вибухівки. Але пам'ятай, вибухова хвиля може бути небезпечна для вас обох. До речі, в грі можна боротися, як з вирутальным, так і з справжнім супротивником.

    В третьому режимі гри Погана зброя є можливість влаштувати бій на чотирьох. Така варіація здасться гравцям найбільш складною, так як розвернутися втрьох на дерев'яній багатоступінчастої платформі зовсім непросто. Але ми впевнені, що в тебе і твоїх друзів все вийде, а гра дозволить вам гарненько повеселитися і вдосталь повеселитися. Удачі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам