Гра стрілялка: Влучний стрілець

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка: Влучний стрілець
    Оцінка: 231 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Твоїй увазі пропонується казкова гра зі стріляниною з лука. Лук зі стрілами вважається одним з найдавніших видів зброї. Саме в його допомогою в давнину люди добували собі їжу та вирішували міжособистісні конфлікти. Ця гра переносить тебе в стародавні віки, де двоє лицарів вирішили змагатися у стрільбі з лука. Хто знає, можливо, вони вийшли на дуель із-за боротьби за серце прекрасної леді, або ж не зійшлися в думках в якихось матеріальних або військових питаннях. Втім, причина конфлікту не важлива, головне в цій грі, як і в безлічі подібних – перемога.

    Отже, озброюйся цибулею, вибирай режим і починай стрілянину. У твоєму арсеналі п'ятдесят стріл, а значить – 50 спроб вбити ворога раніше, ніж це зробить він. Кожному гравцеві по черзі дається можливість вистрілити. Намагайся заздалегідь продумати, яким повинен бути постріл, виходячи з відстані між твоїм героєм і супротивником. Перший постріл може виявитися невдалим, але швидше за все саме завдяки йому, ти зрозумієш, як стріляти далі.

    Управляйте мишкою, натягуй тятиву і стріляй. Намагайся не цілитися занадто високо, так як в небі пролітають птахи, які можуть стати перешкодою для чіткого пострілу. Врешті-решт, ти ж не на полюванні, а на поєдинку. Постарайся здолати ворога. Бажаємо удачі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам