Гра стрілялка: Влуч у десятку

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка: Влуч у десятку
    Оцінка: 229 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Ця гра заразить тебе самим справжній спортивним завзяттям, адже організація в ній на найвищому рівні. Уяви, що тобі випала честь представляти свою країну в турнірі зі стрільби з лука. Цей вид спорту відмінно розвиває точність і влучність, але вимагає стовідсоткового зору і впевненою хватки.

    Що ж потрібно зробити? Перед тобою мішень, в твоїх руках лук і стріли – роби постріл, намагаючись поспасть в десятку. Наводь курсор мишки на біле поле з червоною крапкою і повертай мишку так, щоб оптичний приціл лука дивився точно в десятку. Отже, руки не тремтять? Ти впевнений в своїх силах? Тоді роби постріл і насолоджуйся лаврами переможця.

    Якщо нудно грати одному, можеш покликати з собою кращого друга. До речі, саме ця спортивно-розважальна комп'ютерна онлайн гра може стати цілком реальним помічником у вирішенні спорів. Наприклад, ви щось не поділили, не засмучуйтеся, почніть змагання у грі зі стрільбою з лука, і виявіть таким чином, хто правий, хто винен. Головне в цій іграшці не поспішати, робити точні кроки, акуратно цілитися і холоднокровно стріляти. Удачі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам