Гра велика перестрілка

    Оцінка: 226 очок, Голосів: 61

    Опис Гри:

    Велика перестрілка – саме так називається ця драйвова і неймовірно активна гра для всіх любителів шутерів. Уяви себе на місці гангстера, якого нелегка занесла в непролазні джунглі. Припустимо, саме там він шукає скарби, колись залишені в старовинних храмах стародавніми цивілізаціями. Але інші угруповання дуже заважають нашому головному герою і вічно відправляють своїх людей, покликаних знищити нашого персонажа і перехопити скарби.

    Що в такому випадку буде робити справжній гангстер? Звичайно ж, відкриє вогонь на ураження або навіть закласти вибухівку. Отже, хочеш перевтілитися в безпринципного героя з величезним стовбуром? Тоді натискай на запуск, працюй над зовнішнім виглядом персонажа, змінюй його імідж, обзаводись найкращою зброєю і ласкаво просимо в гарячі джунглі з не менш палкої перестрілкою.

    Керуй грою, використовуючи комбінацію клавіш WSAD, постріли виробляй за допомогою Z. Також, натискаючи на клавішу Х ти можеш закласти бомбу поруч зі своїм супротивникам, але не забудь після цього втекти якомога далі, так як ризик того, що відлуння вибуху зачеплять тебе надзвичайно великий. Ну і пам'ятай – найголовніше затриматися на платформах як можна довше. А для цього потрібно бути дуже вертким і швидким.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам