Гра офісні гонки на тачках

    Ігри » Ігри Тачки » Гра офісні гонки на тачках
    Оцінка: 850 очок, Голосів: 198

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам поглянути на ваш офіс зовсім з іншого боку уявити собі справжні гонки по коридорах вашого офісу в нашій грі "Офісні гонки". Вашій увазі пропонуємо самі незвичайні і цікаві гонки, які будуть відбуватися на дуже незвичайному місці для гонок - робочому столі.

    Вам в грі буде надана ваша власна машинка, причому, як вона буде долати всі посталі на її шляху перешкоди під час запаморочливих машинних гонок. Видовищність автоперегонів буде залежати тільки від вашого власного вміння влаштовувати дуже видовищні автогонки і користуватися різними можливостями для управління машиною. Гоночні трампліни в грі сформовані самими звичайними лінійками, книгами, олівцями та іншими офісним приладдям. Успіх у проходженні гонки принесе вам чимало бонусів, так що треба добре постаратися, щоб зібрати їх якомога більшу кількість.

    Завдяки нашій грі "Офісні гонки", співробітник будь-якого офісу, зможе весело і цікаво провести свій вільний від роботи час! Прийміть участь і ви у цих захоплюючих перегонах відірвавшись від робочих моментів і відверніть ваші думки від всіх проблем на роботі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам