Гра іграшкові гонки на тачках

    Ігри » Ігри Тачки » Гра іграшкові гонки на тачках
    Оцінка: 2830 очок, Голосів: 642

    Опис Гри:

    В дитинстві, напевно, більшість хлопчаків проводять змагання між своїми машинками, і ці змагання можуть проходити на дуже несподіваних місцях вдома. Адже це так цікаво, коли перешкодами на трасі виступають каструлі, тарілки та інші кухонні приналежності.

    У нашій грі "Іграшкові гонки" вам необхідно взяти участь в такого роду гонці на незвичайній поверхні. Вашій гоночною трасою буде кухонний стіл. Учасниками цих іграшкових перегонів будуть маленькі іграшкові машинки з різними технічними характеристиками.

    Перш ніж ви приступите до гри, вам доведеться підібрати для себе крихітний транспортний засіб пересування за вашим особистим розсудом, а також гоночну трасу по якій і будуть проходити змагання.

    Після кожного вашого вдалого заїзду, ви будете отримувати винагороду у вигляді бонусних очок, які в подальшому дозволять вам поліпшити ваш мініатюрний автомобіль.

    Гра "Іграшкові гонки" розрахована на кілька ігрових режимів, при цьому у кожного з цих режимів є свої власні особливості. Так як всі події відбуваються на кухонному столі, в якості перешкод для вашого автомобіля будуть служити кухонні прилади і навіть деякі з продуктів харчування!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам