Гра збери власну тачку

    Ігри » Ігри Тачки » Гра збери власну тачку
    Оцінка: 800 очок, Голосів: 198

    Опис Гри:

    Любите розмальовки? Пропонуємо вам показати на що ви здатні і проявити свою фантазію в нашій новій грі "Збери тачку". На цей раз ми пропонуємо вам розфарбовувати кілька варіантів безбарвних тачок з популярного і улюбленого багатьма мультиплікаційного серіалу "Тачки".

    Для розфарбовування вам потрібні ті предмети, якими користуються звичайні митці - пензлик і фарби. Ці незамінні предмети для малювання, будуть перебувати внизу вашого ігрового екрана.

    У цій грі під назвою "Збери тачку", наданий дуже великий і широкий вибір кольорів. Ви можете перефарбувати вашу машинку в червоний, бірюзовий, оранжевий, чорний або будь-які інші кольору на ваш вибір. У кінцевому підсумку, у вас повинно вийти кольорове зображення вашої улюбленої машинки з тачок.

    Для того щоб створити модну і дуже сучасну машинку на чисто білому аркуші, тон для кожної деталі повинен відмінно поєднуватися з обраним вами забарвленням для вашого транспортного засобу.

    Не варто забувати про те, що управляти всіма ігровими процесами вам доведеться використовуючи комп'ютерну мишку. Покажіть ваш талант художника і надайте фарб для безбарвного непривабливого малюнка.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам