Гра Танки на повітряних кульках: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Ігри Танки » Гра Танки на повітряних кульках: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 2343 очок, Голосів: 553

    Опис Гри:

    Неможливо уявити, як творцям гри прийшло таке в голову - почепити робочу гармату на повітряну кулю і помістити цей диво-винахід посеред моря! Звичайно, літає ця штуковина не вельми охоче. Тому виконати місію по збору монет - не така і проста задача в грі Танки на повітряних кульках.

    Досить кумедна конструкція злітає за твоїм наказом, але приземляється дуже вже важко. Буквально падає важким каменем. І летіти танчик далеко не може, як би вам цього не хотілося, все-таки, які-ніякі закони фізики у грі дотримані. Від тебе вимагається проявити кмітливість і вправність у керуванні цим невідомих людству літальним апаратом. Генерал Піксел підкаже тобі, що потрібно робити, а якщо зробиш все правильно - ще й винагородить.

    Гра Танки на повітряних кульках навряд чи допоможе сформувати в тебе правильну думку про армійські завдання. На щастя, нашим генералам поки не приходило в голову запускати танки на повітряних кульках, щоб вони плавно планували по повітрю, здобуваючи цінні об'єкти. Але, зате, гра Танки на повітряних кульках - річ весела і затягує.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам