Гра Тести для хлопчиків

    Оцінка: 541 очок, Голосів: 144

    Опис Гри:

    Для жінок дуже важливо, щоб чоловік, який знаходиться поруч з нею був цікавим співрозмовником, кмітливим і уважним. Деякі чоловіки помилково думають що для жінок важливо тільки те, як вони виглядають, але вони помиляються. Адже дуже нудно і нецікаво проводити свій час з людиною, яка постійно розповідає, як він провів свій час в спортзалі і качав м'язи.Це дійсно зовсім не цікаво для дівчини.

    Пропонуємо вам відмінну можливість перевірити одним вашу ерудованість, кмітливість і уважність. Починайте ж грати в нашу гру "Ігри Для Хлопчиків Тести", якщо звичайно, ви не боїтеся дізнатися правду про себе.

    Вам належить згадати багато, можливо забутих, речей які ви вивчали в школі з історії та географії. В нашій грі вам потрібно відповісти всього на п'ятнадцять запитань про те, який прапор є символом певної країни. У нашому тесті використані прапори багатьох країн, розташованих на різних континентах нашої планети: європейські, азіатські, південно - та північноамериканські.

    Напевно, вам цікаво, чи достатньо у вас знань, щоб дати на всі поставлені вам питання вірні відповіді. Сподіваємося, що у вас все вийде, бажаємо вам удачі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам