Гра Фінальна битва трансформерів

    Ігри » Ігри Трансформери і Оптімус Прайм » Гра Фінальна битва трансформерів
    Оцінка: 1691 очок, Голосів: 404

    Опис Гри:

    Хочете взяти участь у цій битві титанів - трансформерів? Тоді наша нова гра "Фінальна битва" саме для вас. Дана гра дуже цікавий і незвичайний файтинг, в якому відбувається бій між величезними потужними трансформерами. У даній грі вам доведеться вибрати для себе підходящого автобота і виступати проти одного з десептиконів.

    Гра "Фінальна битва" дуже сильно нагадує бій іграшками в дитинстві, адже в цій грі є такі ж кумедні одноманітні руху і приблизно такого ж роду фізика.

    Управління в грі здійснюється за допомогою стрілок, а бити вашого супротивника доведеться за допомогою клавіш Z і Х. Останньої клавішею ви можете наносити супер-удари, які зможуть ґрунтовно і остаточно укласти вашого противника і здобути над ним перемогу.

    Візьміть участь у фінальній битві справжніх титанів, одним з яких ви зможете управляти. Ви повинні проявити вашу само-організованість для того, щоб наносити точні і дуже сильні удари по вашому супротивникові. Чим більше і точніше у вас буде виходити попадати по вашому опонентові, тим швидше у вас вийде взяти над ним перемогу. Використовуйте всі можливі методи для досягнення поставленої мети!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам