Гра Ветеринарна клініка для тварин

    Ігри » Ігри догляд за тваринами - грати онлайн безкоштовно » Гра Ветеринарна клініка для тварин
    Оцінка: 1246 очок, Голосів: 293

    Опис Гри:

    Наша гра "Ветеринарна клініка для тварин" порадує вас дуже цікавими сюжетами і красивою барвистою графікою. У вас є можливість попрацювати віртуальним ветеринаром, який лікує всіх хворих тварин, які потребують медичної допомоги. Вам необхідно буде проводити медичний огляд хворих тварин та доглядати за тваринами, так як вони цього вимагають.

    У віртуальній ветеринарній клініці сьогодні бум! Повно відвідувачів, які потребують вашої допомоги. Всі лікарі та медсестри не встигають справлятися з такою кількістю хворих тварин. Вони потребують твоєї допомоги.

    Хочете спробувати свої сили і стати волонтером в лікарні для наших вихованців? У вас є унікальна можливість, для цього всього лише потрібно почати грати в нашу гру. У ваші обов'язки буде входити перенесення тваринок на лікарняні ліжка, видача необхідних ліків, виписка вже здорових тварин і передача їх господарям. Якщо все буде відбувається як потрібно і оперативно, гроші на вашому особистому рахунку будуть збільшуватись. Якщо ж щось буде йти не так - балів у вас буде небагато, і швидко пройти рівень гри до кінця не вийде.

    Вдалого вам відпочинку і лікування у веселій онлайн грі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам