Гра Лікарня на фермі: Допомога домашнім тваринам!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня на фермі: Допомога домашнім тваринам!
    Оцінка: 5170 очок, Голосів: 1166

    Опис Гри:

    Ви любите тварин і завжди мріяли бути асистентом професійного ветеринара? У вас є унікальна можливість втілити свою мрію у нашій грі "Лікарня на фермі: Допомога домашнім тваринам" і допомогти всім, хто потребує медичної допомоги.

    На селі ветеринар дуже шанована і необхідна особа. Його професія дуже важлива, адже без його допомоги домашні тварини можуть захворіти і померти.

    А втрата домашнього тварини завжди велике горе для господаря особливо для жителів села. Адже у місті в міських квартирах ми тримаємо кішок і собак, і кількість їх зазвичай зовсім не велика. І живуть вони в теплому будинку, де мало що може з ними статися. А ось на сільській фермі де дуже багато тварин і умови не як у теплій квартирі може статися все що завгодно. І варто захворіти одній тварині, як всі інші так само починають хворіти.

    У нашій грі "Лікарня на фермі: Допомога домашнім тваринам" вам належить допомогти нашій головній героїні ветеринару Тані приймати тварин в її невеликому ветеринарному кабінеті. Де за блакитний дверима вона ставить діагноз, а за зеленим дверима хвора тварина чекає на таке необхідне лікування.

    Вперед до гри, бідні тварини на фермі потребують вашої допомоги.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам